Raluca Moianu, dezvăluiri despre divorţ şi despre pierderea soţului: „A întâlnit o doctoriţă” VIDEO

 

Raluca Moianu a dat cărţile pe faţă! Fosta prezentatoare TV a mărturisit care au fost motivele pentru care mariajul său nu a rezistat, dar şi despre trădare şi iertare înainte de moarte.

În cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată pe Antena Stars, Raluca Moianu a dezvăluit de ce a divorţat de Mario. Totodată, fosta prezentatoare TV a vorbit şi despre faptul că acesta şi-a refăcut viaţa, la un moment dat, cu o altă femeie, de profesie: medic.

„La puţin timp după divorţ şi-a refăcut cumva viaţa, în sensul că a întâlnit o doctoriţă, nu ştiu exact care au fost circumstanţele în care s-au întâlnit, nu ştiu ce a fost… e nepotrivit să vorbesc acum despre asta” a spus Raluca Moianu.

Raluca Moianu a fost protagonista unui scandal de proporţii, în urmă cu câţiva ani. După ce s-a vehiculat în presă cum că şi-ar fi înşelat soţul cu un cameraman, fosta prezentatoare TV a făcut declaraţii despre situaţia în care a fost pusă.

"Nu o să spun nici acum cum au stat lucrurile. Nu am ieşit atunci să spun, nu o voi face nici acum, nu vreau să mă justific. Fiecare face în viaţă nişte alegeri şi cred că să judeci un cuplu să spui că ea e vinovată sau el e vinovat în momentul în care lucrurile se destramă este cea mai mare greşeală. (...) Într-un divorţ amândoi sunt vinovaţi, dacă relaţia nu mai merge înseamnă că pe parcursul acelui drum împreună fiecare a greşit” a adăugat Raluca Moianu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest