Ramona Bădescu, totul despre nașterea în secret! Cum a devenit mamă la 50 de ani: „Să congeleze ovulele”

 

Ramona Bădescu a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, fiind un adevărat exemplu pentru toate femeile. Vedeta a născut în secret, într-o clinică privată din Roma, iar acum, în plină pandemie, și-a dedicat tot timpul băiețelului său și ne-a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică, dar și cum s-a întâmplat minunea.

Ramona Bădescu a dezvăluit că atunci când era decisă să apeleze la ultima metodă de a rămâne însărcinată, medicul ginecolog i-a dat vestea cea mare că așteaptă deja un copil, iar experiența pe care a trăit-o în cabinetul medicului a fost una de-a dreptul sublimă.

„Este extrem de important ca de la o vârstă cât mai mică să își congeleze ovulele pentru a putea pe viitor să rămână însărcinate asistat. Eu eram sigură și liniștită că am această posibilitate. În momentul ăla m-am dus la medicul meu ginecolog și i-am spus că sunt pregătită să trăiesc această experiență. Tocmai trecuseră sărbătorile, împlinisem 50 de ani, trecuse Crăciunul, trecuse Anul Nou. Am stat tot timpul acasă cu soțul meu, iar în momentul în care am mers la medic a zis că nu mai este nevoie de nimic, pentru că s-a întâmplat minunea. A fost o minune a celor 50 de ani ai mei. Facusem toate analizele, iar organismul meu avea în jur de 35-36 de ani.” a spus Ramona Bădescu.

Mai mult de atât, celebra actriță a dezvăluit că deși a jucat în multe roluri în care avea copii, sentimentul de mamă este unul cu totul rol și dacă la început i-a fost mai greu și teamă, treptat, treptat a reușit să se acomodeze și să iubească noua poziție.

„A fost ciudat. Eu am jucat în multe filme în care aveam copii, dar scena se termina. Mă duceam acasă, dar acum, rămâne în casă. A fost totuși greu, a fost puțină frică, puțină emoție că nu faci bine, că nu știi ce se întâmplă, ca poți să greșești.” a mai spus actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest