Cum a răspuns Ozana Barabancea, după ce a fost criticată că își editează excesiv pozele

 

După ce a fost pusă la zid că își editează excesiv pozele, Ozana Barabancea le-a dat un răspuns dur tututor celor care au criticat-o! Vedeta a răbufnit și și-a exprimat punctul de vedere într-o manieră tranșantă, care să nu mai lase loc de comentarii!

Ozana Barabancea a fost aspru judecată după ce a publicat o imagine extrem de editată cu fața ei pe contul său de socializare. Urmăritorii vedetei nu au fost deloc blânzi cu aceasta și au criticat-o pentru dorința de a se încadra în trenduri, chiar dacă este o ipostază care nu o flatează deloc.

Răspunsul dur al Ozanei Barabancea

Jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a arătat destul de iritată de valul de comentarii negative pe care l-a primit și a ținut să le spună răutăcioșilor că este dreptul ei să posteze ce poze vrea pe contul său de socializare, fară să fie judecată de nimeni.

”Bună dimineața, amabililor, inteligenților, ințelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de “lupi moraliști și sfătoșii satului”! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Si imi permit să pun ce poze vreau! Cu poze Editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.”, a scris ea.

Mai mult de atât, Ozana Barabancea a precizat că există alte subiecte mult mai importante de dezbătut, decât faptul că își editează pozele excesiv.

”Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !🤣, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest