Răsturnare de situație! Ce îi cere acum sora Laurei Lavric, artistei, după ce a acuzat-o de prostituție: “E ceva îngrozitor!”/ VIDEO

 

După ce sora Laurei Lavric a acuzat-o pe interpreta de muzică populară de prostituție, târând-o în 2012 într-un scandal monstru, în urma căruia atât imaginea artistei, cât și starea ei de sănătate au avut de suferit, iată că acum a avut loc o răsturnare dramatică de situație! Ce anume îi cere acum Ecaterina Traian interpretei de muzică populară?

Laura Lavric și sora ei s-au războit în instanță preț de opt ani, după ce Ecaterina Traian a declarat în cadrul unei emisiuni TV că interpreta de muzică populară se prostitua în America pe bani, prafumuri și bijuterii.

După declarațiile denigratoare la adresa ei, solista a dat-o în judecată pentru calomnie și i-a cerut daune morale de o sută de mii de euro. La aproape un deceniu de izbucnirea războiului între cele două, judecătorii au decis ca Laura Lavric să primească din partea surorii sale doar 10.000 de euro, fiind eșalonatați în 50 de euro pe lună, timp de 16 ani din partea acesteia.   

Ce îi cere acum sora Laurei Lavric, artistei, după ce a acuzat-o de prostituție

La scurt timp după decizia magistraților, se pare că Ecaterina Traian își dorește să îngroape securea războiului cu Laura Lavric, cerându-I iertare solistei de muzică populară pentru toate cuvintele grele pe care I le-a adresat de-a lungul anilor, dar și pentru prejudiciul pe care i l-a adus imaginii sale.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Strars, Laura Lavric a mărturisit că a iertat-o pe sora sa, însă nu va uita niciodată șocul emoțional pe care l-a suferit și de pe urma căruia încă trage, având mari probleme cu tensiunea după declarațiile pe care Ecaterina Traian le-a făcut cu ani în urmă, la TV.

“Cel mai mult am suferit când a spus soră-mea despre mine că am făcut prostituție. E ceva ingrozitor. Acum își cere iertare, dar nu îi mai răspund la telefon. Nu e posibil așa ceva. Își cere iertare. În sufletul meu este iertată, pentru că este un păcat sa porți ură, dar nu am sa uit asta, iar pentru mine ea nu mai există, în casa mea nu o mai vreau. A fost cel mai mare necaz de la care mi s-a tras și tensiunea.

Cuvintele m-au durut. Dacă vin de la un dușman, dor, dar de la propria soră… ea a fost rea de mică. M-am îmbolnăvit din cauza șocului. Nu îmi venea să ies din casă. Toată lumea a fost alături de mine. Nu poți să crezi, adică cum să fac prostituție la 70 de ani și știi numai tu?

Eu cântam în America la români și nu s-a auzit niciodată nimic și șții numai tu. Ea m-a urât pentru ce sunt eu. Tata mi-a zis că mă invidiază pentru ce sunt eu și mi-a cerut să o iert pentru ceea ce este ea. Nu am crezut-o capabilă de o așa batjocoră. Pentru mine nu este nimeni.

Nimeni nu a scris de rău de mine. Toată lumea era șocată. Vreau să spun că m-am trezit cu pete albe pe față de ziceam că nu mai pot să ies pe scenă.”, a spus Laura Lavric.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest