Răsturnare de situaţie la „Dragoste fără secrete”! Un nou cuplu a fost format în cadrul competiţiei!

 

Iată că controversele nu încetează să apară. După ce au fost eliminate cele două cupluri formate din Nicoleta/ Mădălin şi Mădălina/ Alexandru, un nou cuplu s-a format în cadrul competiţiei „Dragoste fără secrete”. Pentru Nicoleta şi Alexandru, experimentul de televiziune, nu a luat sfârşit. Ci din contră. Abia acum începe.

Cei doi au luat-o de la zero în emisiunea „Dragoste fără secrete”, de data aceasta formând un cuplu. Nicoleta şi Alexandru sunt ferm convinşi că vor câştiga premiul cel mare – un apartament în Bucureşti – deoarece simt că sunt extrem de motivaţi şi că în sfârşit se au unul pe celălalt.

"Asta ne doream. Mi s-a îndeplinit dorința, vreau doar să o cunosc. Vom încerca să fim cât mai puternici. Vreau să-mi demonstrez mie că sunt puternic, iar voi veți vedea.", a mărturisit Alexandru, la Dragoste fără secrete.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest