Răsturnare de situație! Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Marian Vanghelie! VIDEO

 

Răsturnare de situație în scandalul care a cutremurat showbiz-ul autohton! După ce s-a zvonit că Oana Mizil a solicitat un ordin de protectie împotriva soțului său, Marian Vanghelie, după ce acesta ar fi fost agresiv cu ea, se pare că sora lui Serghei Mizil și-a schimbat decizia la 180 de grade.

Oana Mizil ar fi renunțat la ordinul de protecție primit împotriva lui Marian Vanghelie, pe care l-a acuzat că ar fi bătut-o cu bestialitate. După speculațiile care au făcut înconjurul internetului, fostul primar al sectorului 5 a negat cu vehemență că ar fi rănit-o cumva pe partenera sa, susținând că a existat doar o mică ceartă ca între cupluri. Cât despre solicitarea ambulanței la locuință, tot acesta a mărturisit că a fost din cauza unei probleme de sănătate mai vechi a iubitei.

Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Marian Vanghelie!

Potrivit informațiilor din presă, Oana Mizil a renunțat la ordinul provizoriu de protecție pe care îl obținuse pe numele lui Marian Vanghelie. Cei doi urmau să fie audiați, în cursul zilei de marți, de către polițiști.

Ce a spus Marian Vanghelie despre presupusa agresiune

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie pentru Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest