Război de proporţii în showbiz! Celebru campion la culturism, atac direct la adresa antrenorului vedetelor: „Se oftică toată lumea”/ VIDEO

 

A început un mega război, în showbiz! Un celebru campion la culturism îl face praf pe Alex Florescu! Antrenorul vedetelor nu a stat, însă, cu mâinile în sân. Ci a venit şi el cu o replică dură şi a răspuns acuzaţiilor aduse!

E nevoie de doi împătimiţi ai sportului şi scandalul imediat incepe. Cel care a dat tonul de această dată este Alex Gritts, un celebru campion la culturism, care îl atacă pe Alex Florescu, antrenorul vedetelor! Deci, campionul nostru îl acuză pe Alex Florescu că nu-şi face meseria aşa cum ar trebui, iar antrenamentele pe care le promovează sunt un exemplu de "Aşa nu!"

Iar pentru că o simplă postare nu era de ajuns, campionul a adus fiecărui lucru pe care l-a susţinut, o serie de argumente puternice!

„Dacă nu respecţi planurile şi axele corpului tău înseamnă că nu respecţi biomecanica corpului. Asta înseamnă că te accidentezi! Nu îţi lucrezi musculatura, îţi forţezi articulaţiile şi ajungi la ortopedie. Ceea ce nu doresc nimănui, aşa că aveţi mare grijă! Trebuie să înţelegeţi că o persoană, indiferent cine este, dacă nu cunoaşte biomecanica şi planurile şi axele corpului nu are ce căuta într-o sală de fitness să te antreneze nici pe tine, nici pe X, nici pe Y pentru că nu face nimic altceva decât să ai accidentări, să ajungi la medic, şi aşa mai departe. Nu o să ai rezultate!” a spus acesta într-un filmuleţ.

După săgeţile pe care i le-a aruncat doar nu credeaţi că Alex Florescu stă cu mâinile în sân şi doar încasează. Contactat de reporterii Antena Stars, Alex Florescu a reacţionat şi o face şi destul de dur.

„Dacă vor să comenteze, să comenteze. Eu îmi ştiu foarte bine meseria pe care o am şi oamenii pe care-i am şi cum îi antrenez şi aşa mai departe. Se oftică toată lumea că am Top 10 Influenceri, în momentul de faţă, pe care-i antrenez. (...) Pe lângă că sunt sportiv de performanţă, am 37 de ani sunt şi mai mare ca ei şi am peste 12 ani de experienţă într-o sală de fitness. Şi nici nu vreau să intru în polemică cu ei pentru că nu cred că o să le convină cum le vorbesc şi ce am să le spun. Prefer să mă abţin şi să-mi văd de treaba mea.” a spus Alex Florescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest