Războiul trupei Compact s-a încheiat! Ce au decis judecătorii

 

După ce Paul Ciuci, actualul solist al trupei Compact l-a dat în judecată pe Leo Iorga pentru că a folosit brandul Compact pentru a se promova, Leo Iorga a făcut lumină în acest caz, cu toate că instanţa nu i-a dat dreptate.


Ordean din bunătate nu ne-a interzis să se cânte piesele, cum de altfel nici Ciuci nu ne-a interzis vreodată. Nu s-a dezbătut niciodată compoziţia, a fost o problemă pentru că pomeneam că am fost membru al formaţiei respective ani de zile”, a spus Leo Iorga pentru Antena Stars.

Cei doi foşti colegi ai trupei Compact au pornit un război în urmă cu 3 ani! Leo Iorga s-ar fi promovat în concerte ca Ex membrul al trupei, lucru pe care Paul Ciuciu, actualul solist nu l-a acceptat şi a intentat un proces care s-a şi definitivat.

”Înalta curte de Casaţie şi Justiţie, ceea ce lumea trebuie să ştie a dezbătut problema strict legată de Oficiul de stat pentru Invenţii şi Mărci, dar asta nu înseamnă un tittlu de proprietate. Iar de 3 ani de zile de când activez împreună cu Ordeanu şi am avut 300 de concerte şi am scos 2 albume deja, nu le convine faptul că existăm pe piaţă. Consideră că din cauza noastră vezi Doamne nu pot ei. Mă rog, nu este treaba mea, la urma urmei. fiecare cu treaba lui, este loc sub soare pentru toată lumea”, a spus Leo Iorga
.

 Leo Iorga a încercat o împăcare, dar drumurile lor cu siguranţă nu se vor mai întâlni....

”Pe mine m-ar bucura foarte tare să mergem împreună într-un turneu, nu să ne certăm pentru că noi suntem "Pact", avem treaba noastră.  Mie mi s-a impus să nu mai pomenesc că am fost vreodată la formaţia "COMPACT", defapt despre asta este vorba, eu am avut primul înregistrată, formaţia "COMPACT" între 1988 şi 1995, eu am reprezentat-o, înregistrarea la Osim a brand-ului, al mărcii, dar eram toată formaţia”, a mai spus Leo Iorga pentru Star News

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest