Răzvan Ciobanu, multe datorii drept moştenire pentru părinţii săi! Detalii exclusive!

 
+2 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, la vârsta de 43 de ani, într-un tragic accident de maşină şi a lăsat în urma lui multe întrebări fără răspunsuri, cât şi foarte multe datorii, punând mari greutăţi pe umerii celor care l-au iubit.

Părinţii lui Razvan Ciobanu moştenesc atât toate bunurile pe care designerul le deţinea, cât şi toate datoriile pe car ele avea. Iar din punct de vedere, al datoriilor, părinţii aceştia sunt „buni de plată”, deoarece creatorul de modă a lăsat o „moştenire” care îi va oblica pe aceştia să bage mâinile adânc în buzunare.

Înainte cu câteva luni de tragicul eveniment, Răzvan Ciobanu pierduse un proces în care o bancă ceruse executarea sa silită, după ce creditoarea pierduse alte două dosare, din motivul că uitase să achite taxa de timbru. Aşa că după mai multe încercări de a-şi recupera banii de la designer, instituţia bancară a obţinut atât blocarea tuturor conturilor, cât şi exectutarea silită şi scoaterea la licitaţie a tuturor bunurilor creatorului de modă.

"Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac", au decis magistraţii, cu doar câteva luni înainte de accidentul mortal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest