Răzvan Fodor, brutal de onest! Ce a spus despre Carmen Grebenișan și Alina Ceușan! „Sunt pițipoance mișto”

 

Răzvan Fodor este jumătatea echipei „Reactoarele” pe care o formează cu Sorin Bontea, în Asia Express și într-un timp extrem de scurt, cei doi au devenit favoriții publicului atât pentru personalitățile carismatice, cât și pentru naturalețea cu care s-au comportat în fața camerelor de filmat. O altă trăsătură definitorie a lui Răzvan este reprezentată de părerile brutal de sincere pe care și le exprimă, indiferent de situație, lucru pe care l-a dovedit și de această dată.

Înainte să decoleze spre Asia, Răzvan Fodor a făcut cunoștință cu cele două blonde ale competiției: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, iar în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” a recunoscut că a plecat la drum cu o ideea preconcepută despre cele două bloggerițe.

Dar după ce au trecut prin atâtea etape împreună, unde a reușit să le cunoască cu adevărat, Răzvan Fodor a recunoscut că le-a etichetat greșit.

„Mi s-a făcut cunoștință cu blondele, cu Alina și Carmen, înainte să plecăm, am zis… bă e locul lor aici, e bine că avem și ceva carne de tun, în care să dăm atunci când nu ai pe cine să dai afară. Sunt pițipoance mișto, miros mișto. Băi, așa de rău îmi pare atunci când mă înșel. În ultimul timp nu prea mă mai înșel așa la oameni, dar de data asta m-am înșelat. Măi, așa fete… Am făcut un story și am pus pe Instagram. Cele mai șmechere fete cunoscute în anul 2019”, a recunoscut Răzvan Fodor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest