Răzvan Fodor, detalii incredibile despre problemele întâmpinate în „Asia Express”: „Mi-a trecut antraxul pe la nas”

 

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format echipa câștigătoare a competiției „Asia Express”! Și chiar dacă a trecut aproape un an de când marele premiu a intrat în posesia lor, fostul concurent a oferit noi detalii incredibile despre problemele pe care le-a întâmpinat pe „Drumul Comorilor”.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Răzvan Fodor a dezvăluit amănunte mai puțin știute despre intâmplările care au avut loc pe „Drumul Comorilor”, în timpul probelor dificile pe care le-a susținut alături de colegul său, Sorin Bontea.

„Am fost să îmi fac niște analize, am vrut să văd dacă a rămas ceva boli din mizeriile pe care le-am mâncat pe acolo. M-au mușcat niște viermi de picioare, la acel moment mi-a trecut antraxul pe la nas. Înainte să plecăm acolo ne-am făcut niște vaccinuri. Am luat pastile de malarie, am facut vaccinul anti-tetanos și ceva pentru febră galbenă”, a declarat Răzvan Fodor, la Xtra Night Show.

După ce a reușit să depășească pericolul la care a fost expus, Răzvan Fodor și-a mai făcut un set de analize, recent, pentru a fi sigur că nu mai există nicio problemă care ar putea avea repercursiuni.

„Acum o lună mi-am refăcut niște analize. M-am prins târziu. Dacă aveți anxietăți, duceți-vă și faceți-vă analizele, în felul ăsta vă liniștiți”, a mai spus câștigătorul „Asia Express 3”

Răzvan Fodor va fi prezentatorul emisiunii „Burlacul”, show ce se va difuza în primăvara anului viitor, pe Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest