Reacția acidă a lui Marius Elisei după ce s-a speculat că va deveni tată pentru a doua oară cu noua iubită! VIDEO

 

După ce s-a zvonit că Marius Elisei va deveni tată pentru a doua oară cu o altă femei, la scurt timp după divorțul de Oana Roman, bărbatul a avut o primă reacție prin care și-a dorit să lămurească lucrurile!

Multe s-au spus și multe s-au scris depre realul motiv care ar fi dus la despărțirea dintre Marius Elisei și Oana Roman. Printre zvonuri s-a numărat și faptul că bărbatul ar fi găsit dragoste în brațele altei femei, astfel că a decis să plece din căminul conjugal pentru a se bucura de noile sentimente de iubire.

Mai mult de atât, pentru că recent s-a vehiculat că Marius Elisei ar urma să devină tată pentru a doua oară cu noua iubită, reporterii Antena Stars l-au contactat pe fostul soț al Oanei Roman care a spus că nimic din zvonuri nu este adevărat!

Nu doar că nici nu se pune problema să mai aibă un copil, dar nici nu este într-o relație cu o altă femeie, așa cum s-a tot spus de când s-a despărțit de Oana Roman.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei.

Mai mult de atât, Marius Elisei a mărturisit că în momentul în care îi va pica cineva cu tronc va trebui să o prezinte atât Oanei Roman, cât și Izei, considerând că și ele două trebuie să o accepte pe viitoarea iubită pentru a putea trăi în armonie.

„Păi da, în primul rând trebuie să... când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea. Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat”, a mai transmis acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest