Ce relație există între Oana Roman și Marius Elisei, de fapt: „Sunt foarte fericită!”/ VIDEO

 

După ce Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși împreună, imediat la întoarcerea vedetei din vacanța de vis pe care a avut-o alături de fiica ei, toată lumea s-a întrebat ce relație mai există acum între cei doi foști soți, mai ales că au existat câteva controverse în ceea ce îi privește, după ce s-a aflat că bărbatul are o nouă iubită.

Recent, Oana Roman a declarat că este dezamăgită de atitudinea pe care Marius Elisei a adoptat-o față de ea și fiica lor, dezvăluind că deși una dintre cele mai arzătoare dorințe ale Izei era să meargă în vacanța din Egipt toți trei, bărbatul a refuzat-o din cauza noii partenere.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Ce relație există între Oana Roman și Marius Elisei

Și chiar dacă părea că între cei doi  s-a răcit relația, potrivit spuselor vedetei, Marius Elisei le-a dus și le-a adus de la aeroport, având mare grijă ca ea și fiica lor sa ajungă cu bine acasă. Odată ajunși la locuința unde odinioară locuiau toți trei, Oana Roman a povestit că fostul soț a mai stat alături de ea și Iza pentru a afla detalii din vacanța în care el a refuzat să meargă.

Cât despre relația pe care o are actualmente cu fostul soț, Oana Roman a mărturisit că există o prietenie frumoasă între ea și Marius Elisei și speră ca lucrurile să rămână așa și pe viitor.

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest