Oana Roman, foc și pară pe Marius Elisei, după ce a refuzat să meargă în vacanță cu ea și fiica lor: „Mă doare foarte tare!”/ VIDEO

 

Deși au divorțat pe cale amiabilă, se pare că noua relație a lui Marius Elisei a aprins scântei între el și Oana Roman. Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, vedeta a dezvăluit că s-a supărat foarte tare pe tatăl fiicei sale, după ce a refuzat să meargă în vacanță alături de ea și Iza.

Oana Roman a fost extrem de vocală in ceea ce privește noul status amoros al fostului soț. Deși inițial a mărturisit că nu are nimic împotrivă cu faptul că Marius Elisei iubește din nou, după ce s-a lovit de refuzul bărbatului de a o însoți în vacanță pe ea și pe Iza, vedeta a explodat.

Oana Roman susține că nu i se pare normal ca Marius Elisei să nu își dorească să petreacă timp de calitate cu fiica sa, mai ales că cea mai arzătoare dorinței a Izei era o vacanță alături de ambii părinți, nu doar de unul.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.", a spus Oana Roman în cadrul emisiunii "Xtra Night Show".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest