Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a spus că ar fi sechestrat-o: „A chemat paparazzii pentru show”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a lansat acuzații grave împotriva lui Alex Bodi, despre care a spus că ar fi sechestrat-o în vila lui de lux, după ce ar fi bătut-o cu bestialitate până aproape de leșin! Cum a reacționat afaceristul la auzul spuselor fostei soții?

Războiul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă, numai că de această dată, afaceristul își impune și el punctul de vedere. După ce blondina l-a acuzat pe fostul soț că ar fi bătut-o cu bestialitate și ar fi sechestrat-o în casa lui, milionarul contraatacă!

”... Nu aveam încotro ( n.r despre faptul că a ajutat-o să coboare din mașină), nu aveam de ales, în ce stare eram eu după atâtea ore de chin, telefonul îmi era la el, menajera era în casă, despre ce vorbim, în situații de genul nu ai de ales, când abia îți tragi picioarele după tine.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a spus că ar fi sechestrat-o

Alex Bodi susține că nu ar fi ținut-o niciodată pe Bianca Drăgușanu contra voinței sale în casa lui, așa cum pretinde blondina. Mai mult de atât, afaceristul a mărturisit că blondina chema paparazzii după conflictele care existau între ei, pentru show.

„Dacă tot zice că „am evadat”, de ce nu am ieșit eu afară din casă după Bianca sau să mă duc după ei cu mașina? (...) A doua zi ea își făcea și cu mine în oraș și a mers în mall. Ea a sunat paparazzi. I-a sunat să facă show”, a declarat Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest