Reacția lui Smiley când și-a văzut fetița la ecograf: „Eram pregătit să filmez, dar...”

 

Este bucurie mare în familia lui Smiley! După generații întregi în care s-au născut numai băieți, artistul va deveni tatăl unei fetițe pe care abia așteaptă să o strângă în brațe! Însă până atunci, o va putea vedea doar la ecograf! Cât despre reacția pe care a avut-o atunci când a cunoscut-o pentru prima dată, a povestit chiar el!

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima dată! Cei doi amorezi trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, perioadă despre care au vorbit cu lux de amănunte într-un vlog publicat pe contul de YouTube al artistului.

Pe lângă detaliile pe care le-a oferit pe canalul său, Smiley a vorbit acum și despre prima întâlnire cu fetița lui, atunci când a însoțit-o pe Gina Pistol la ecografie. Nălucit și copleșit de emoții, artistul a dezvăluit că deși plecase de acasă cu gândul să filmeze momentul, nu s-a mai putut concentra la nimic atunci când i-a auzit pentru prima dată bătăile inimii.

”Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept.”, a spus Smiley, în cadrul unei emisiuni TV.

Cât despre nume, încă nu s-au putut decide asupra unuia, mai ales că în familia lui au fost născuți numai băieți de generații întregi: „Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto (n.r. a râs). La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest