Reîmpăcare bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua s-a despărţit de Cosmin, din cauza lui Culiţă Sterp!

 

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp se află la un pas de a forma un cuplu, din nou. Cei doi s-au reîntâlnit, într-un context prielnic unei reîmpăcări, unde au petrecut multe momente împreună. Mai mult de atât, artista se „descotorosea” de iubitul ei. Motivul să fie oare chiar fostul soţ?

Carmen de la Sălciua s-a despărţit de Cosmin Isăilă, iar acum este o femeie liberă. Aparent doar, deoarece surse din anturajul celor doi au mărturisit că sunt la un pas de a se reîmpăca şi de a forma iar, un cuplu.

Cu prilejul aniversării finului său, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au întâlnit pentru a-l celebra pe acesta. Se pare că cei doi s-au salutat, au discutat şi s-a bucurat împreună de petrecere. Totodată, aceleaşi surse au dezvăluit că între cei doi artişti nu s-au stins sentimentele care i-au dus în faţa altarului. Aşa că, rămâne de văzut în ce direcţie va evolua relaţia acestora.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, din nou, împreună... pe plan muzical!

„Vă dau un detaliu în exclusivitate. Nu am mai spus nimănui. Probabil că... cred că o să mai facem o piesă împreună, că am vorbit acum și cred că o să mai colaborăm pe partea asta muzicală”, a declarat Culiță Sterp, la „Acces Direct”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews