Remedii naturale pentru a scăpa de iritații după ce folosești aparatul de ras. Pielea ta va fi din nou catifelată

 

Folosirea aparatului de ras a devenit o practică din ce în ce mai populară în rândul femeilor, mai ales că asigură în doar câteva minute o piele fină și catifelată, fără prea mult efort.

Din păcate, după acest procedeu, de multe ori, pielea rămâne cu umflături și cu iritații, iar acest lucru creează mari dureri.
Și firele crescute pe sub piele sunt la fel de dureros de îndepărtat, însă există mai multe opțiuni pentru a trata aceste probleme.
Aloe vera
Este un tratament ideal pentru pielea iritată. Pe lângă faptul că este ieftin, poți planta tu aloe vera în casa ta și să îl ai mereu la îndemână. Tot ce trebuie să faci este să aplici suc proaspăt pe pielea iritată, iar în scurt timp se va dezumfla și vei scăpa de senzația de arsură.
Compresa fierbinte
Poate părea o soluție care nu funcționează, însă va face minuni pentru pielea ta. Înmoaie o dischetă de bumbac în apă fierbinte pentru un minut și apoi presează pe pielea iritată, atunci când temperatura este tolerabilă.

Sucul de lămâie
Sucul de lămâie este un acid naturalcare oprește răspândirea bacteriei care cauzează foliculita și iritațiile. Aplică suc de lămâie pe piele, chiar dacă ustură și vei observa că roșeața va fi diminuată.
Compresa rece
Scapă de senzația de arsură și cu o compresă cu apă rece. Folosește un prosop sau o cârpă, pune cuburi de gheață în ele și aplică pe zona afectată pentru câteva minute.
Oțetul de mere
Acesta face minuni pentru pielea iritată și inflamată, așa că folosește-l cu încredere și scapă de iritații li de mâncărimi.

Miere
Hidratează pielea și redu durerea cu miere. Aplic-o direct pe piele, apoi clătește cu apă rece, informează stethnews.com.
V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest