Remediul miraculos cu care părul îți va crește într-un an cât la alții în șapte

 

Seva de mesteacăn este cunoscută pentru capacitățile sale deosebite care au fost testate de-a lungul anilor prin numeroase studii medicale și se poate utiliza atât intern, cât și extern.


Mesteacănul este un foarte bun tonic fizic și psihic. Pentru efecte benefice se administrează 2 ml de câte 2 ori pe zi, dimineața și seara, timp de 3-4 săptămâni la adulți, iar la copiii peste 10 ani, 1 ml de două ori pe zi, în acelaşi interval.

De asemenea, este un excelent remediu împotriva cancerului – există mai multe studii care pun în evidență efectele antitumorale ale mesteacănului, în special ale sevei și ale scoarței acestuia. ACIDUL BETULINIC este responsabil de aceste efecte, mai ale că  se găsește în proporții mari în mesteacăn, mai ales primăvara. Acesta are efect citostatic asupra celulelor maligne din formațiunile tumorale de pe sistemul nervos, mai ales la copii. Pe lângă tipurile de cancer sus menționate, în ultima vreme s-au obținut rezultate pozitive și în cancerul ovarian, cancerul pulmonar și cancerul mamar.

Combate reumatismu
l, dacă se administrează 1 litru pe zi timp de 3 săptămâni, iar pentru intensificarea efectului se pot aplica și cataplasme cu pulbere de scoarță de mesteacăn.

Creșterea părului
– după spălarea părului cu șampon, se face o clătire dublată de un masaj la rădăcină, cu seva proaspătă de mesteacăn (procedura durează 10 minute), după care părul se mai clătește o dată cu apă curată.

Susa: frunza-verde.ro.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest