Remediul pentru cearcăne al Nicoletei Luciu! Durează câteva minute şi efectele sunt garantate

 

Problemele cu cearcăne nu mai sunt o problemă. Nicoleta Luciu a dezvăluit care e reţeta cu care arată "ca nouă" de fiecare dată când ochii ei ar spune altceva.

Dacă cearcănele te-au supărat vreodată, Nicoleta Luciu este una dintre cele mai în măsură vedete să-ţi vândă secretele ei, deoarece toţi cunoaştem viaţa ei plină de evenimente."Apa te ajută să elimini toxinele din corp şi reduce şi retenţia de apă. Evită cofeina şi orice aliment sărat", scrie Nicoleta Luciu pe blogul său personal.

În acelaşi timp, vedeta ne-a mai pregătit un remediu simplu de eliminare a cearcănelor prin metoda castravetelui. Ca să demonstreze că eficienţa castravetelui nu este un mit, aceasta a dezvăluit propria reţetă împotriva cearcănelor:

Rade jumătate de castravete şi amestecă bine până ce obţii un suc de castravete. Pune compoziţia pe discuri demachiante în strat uniform, apoi aplică dischetele pe ochii închişi pentru 15 minute.

"Ameliorarea va veni pe loc şi dacă cearcănele nu dispar în prima zi, poţi repeta procedura în ziua următoare", şi-a sfătuit Nicoleta cititorii.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest