Renunță la acest aliment și vei slăbi rapid! Nutriționistul vedetelor garantează!

 

O metodă simplă și rapidă pentru a pierde din kilogramele nedorite. Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne sfătuiește cum să ajungem la silueta la care visăm cu toții.

Nutriționistul vedetelor ne provoacă să renunțăm la ulei de gătit, cel puțin o lună.

“Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate şi sănătoase. Orice ai mânca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâinea din frigider are volum mic şi multe calorii. Orice poţi mânca rece în picioare, în maşină sau pe canapea la televizor îngraşă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniţă. Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncarea care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri.

Dar şi gătitul asta poate fi o capcană dacă nu suntem atenţi la ulei. Avem în tradiţiile culinare uleiul că şi ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu "se pune ulei în cratiţă". La 100 cal/lingură pot să va spun că obiceiul asta ne "costă" silueta. Mâncarea cu legume poate deveni bombă calorică în funcţie de cât ulei conţine.

“Nu e nevoie să fie şniţel, chiftele sau peste prăjit că să ne îngrăşăm, o facem şi cu un ghiveci care are ulei. Nu contează tipul de ulei, toate au 900cal/100ml, iar gustul pe care îl da mâncării e relativ, mai degrabă e în credinţă noastră că fără ulei nu se poate.

Vă provoc la o încercare: renunţaţi o lună la o sticlă de ulei de gătit şi descoperiţi ce gust are mâncarea fără el. Lăsaţi doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veţi slăbi, vă promit”, spune Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest