Rita Mureșan, detalii neștiute despre divorțul de tatăl fetelor ei: „A fost o evoluție pentru mine”

 

Rita Mureșan a vorbit mai deschis ca niciodată despre divorțul de tatăl fetelor ei! Celebra creatoare de modă a dezvăluit în ce condiții a avut loc despărțirea de Nelu Mureșan, bărbatul care a făcut mama a două fiice minunate!

În cadrul unui interviu, Rita Mureșan a vorbit cu lux de amănunte despre divorțul de Nelu Mureșan. Potrivit spuselor ei, despărțirea a survenit după ce a câștigat titlul de „Miss România” și a devenit primul model român de renume internațional.

Rita Mureșan a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu tatăl celor două fiice ale sale, iar separarea a fost una de comun acord, după ce au ajuns la concluzia că au țeluri diferite în viață. Creatoarea de modă a mai spus că niciodată semnarea actelor de divorț nu a reprezentat pentru cei doi ruperea definitivă a relației, mai ales că din povestea lor de dragoste s-au născut două fetițe minunate, de care au avut grijă amândoi în egală măsură.

Cât despre relațiile pe care le-a avut după divorțul de Nelu Mureșan, creatoarea de modă a dezvăluit că dinamica lor a fost diferită față de cea pe care a avut-o cu fostul soț, din cauza timpurilor care s-au schimbat total.

„Prima mea despărțire a fost o evoluție pentru mine. Pe vremea aia relațiile erau cum erau. Acum se ard foarte repede. Nu mai există acea curte. E pe genul văzut, plăcut. Ține bine, nu ține, la fel de bine. Nu ai de ce să stai să îți încarci karma cu ceva care nu mai e confortabil. Noi prin educație stăteam foarte mult în relații sau în căsătorii. A fost foarte simplu. Eu am evoluat de la fata din Breaza, la Miss România, primul model plecat în străinătate. Nu am privit niciodată divorțul ca o despărțire.”, a spus Rita Mureșan, în cadrul unui interviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest