Rocsana Marcu, despre cea mai frumoasă declaraţie de dragoste: "Păstrez şi acum desenul şi amintirea aceea"

 

Rocsana Marcu, una dintre frumoasele prezentatoare de la Antena Stars, a rememorat cea mai frumoasă declaraţie de iubirecare i-a fost făcută vreodată. Potrivit mărturisirilor făcute de vedetă cu multă emoţie şi sensibilitate, delicateţe în glas şi suflet, cu greu va putea fi egalat acel moment. Iar acest lucru poate fi făcut doar de comorile ei care au impresionant-o profund în urmă cu câţiva ani.

În vârstă de 35 de ani, Rocsana Marcu a povestit în cadrul unui interviu realizat după ce a acceptat să se alăture campaniei "Când «Te iubesc» nu e de ajuns"/ #candteiubescnuedeajuns, demarată de Antena Stars, că cea mai frumoasă declaraţie de dragoste i-au făcut-o fiicele sale: Indira şi Maya.

"Cea mai frumoasă declaraţie de dragostea care mi-a fost făcută vreodată a fost din partea fetiţelor mele. Pentru că, în momentul în care cea micuţă a împlinit cinci anişori, a venit la mine în cameră – până să mă trezesc eu – şi a zis: «Mami, am o surpriză pentru tine!» Eu mă pregăteam să-i dau cadoul, să o pup, să-i spun: «La mulţi ani!», să-i spun cât de mult o iubesc atât pe ea, cât şi pe sora ei mai mare. Şi nu am avut timp să fac asta, pentru că amândouă au intrat cu baloane, cu fel şi fel de felicitări în camera mea şi mi-au scris pe o coală A4: «Mami, te iubim mult de tot!». Şi au început să mă pupe şi să-mi spună ele – dar pentru prima oară s-a întâmplat să fie atât de unite şi să transmită atât de frumos un mesaj aşa... în comun. Şi mi-au spus că au lucrat două săptămâni la acel desen. Dar adevărul e că era foarte frumos; cu toate fardurile mele – deci, au pictat «Te iubesc-ul» acela cu inimioare, cu glitter (n.r.: sclipici pentru ochi), cu tot ce au găsit în trusa mea de machiaj. Şi păstrez şi acum desenul şi amintirea aceea. Deci, din partea fetiţelor mele, oricum, am cele mai frumoase declaraţii de dragoste, făcute.", a povestit Rocsana Marcu, care e prezentatoare la emisiunea "Agenţia VIP" alături de Adriana Bahmuţeanu şi Cristian Brancu.

Antena Stars a demarat campania "Când «Te iubesc» nu e de ajuns"/ #candteiubescnuedeajuns

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania "Când «Te iubesc» nu e de ajuns"/ #candteiubescnuedeajuns şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile "Te iubesc" sau "Mulţumesc". Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile "Te iubesc" sau "Mulţumesc". Videoclipurile vor trebui ulterior trimise printr-un mesaj pe pagina de Facebook Antena Stars TV, urmând ca declaraţiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest