Rona Hartner, mărturisire dureroasă după ce s-a vindecat de cea mai nemiloasă boală: „Nu mai suportam” VIDEO

 

Rona Hartner este o femeie, cu adevărat, puternică! A învins lupta cu cea mai cruntă boală existentă, iar datorită gândirii pozitive, credinţei şi a omului de lângă ea, artista a reuşit imposibilul! Să vorbească cu zâmbetul pe buze despre ce a fost una dintre cele mai mari lecţii ale vieţii ei.

În cadrul unei intervenţii telefonice, pentru Antena Stars. Rona Hartner a povestit că nu a renunţat nicio clipă de când a aflat diagnosticul, pe care medicii se fereau să i-l dea: acela că are cancer. Pusă în situaţia să renunţe şi să îşi plângă de milă şi cea în care să facă tot posibilul pentru a-şi reveni, artista a urmat tratamentul şi a fost perseverentă.

„Hai sa îţi spun ce s-a întâmplat: cum am aflat diagnosticul pe care, bineînţeles, nimeni nu voia să mi-l dea pentru că, considerau că mă voi speria şi voi avea o reacție proastă, dar am insistat să îmi dea diagnosticul şi din momentul ăla am zis: am două variante. Ori intru rău de tot în panică şi încep să plâng, să-mi plâng de milă. Dîn momentul ăla, am avut așa o pace interioară incredibilă, parcă zburam, ca să spun așa. Eram foarte, foarte liniştită." a spus Rona Hartner

Rona Harner nu a trecut singură prin această cumpănă. Alături i-a fost bărbatul căruia i-a jurat credinţă eternă, în urmă cu câteva zile, cât şi Dumnezeu, în Mâna căruia s-a lăsat cu toată încrederea că se va vindeca, după cum a mărturisit chiar ea: "Când faci un act de abandon la voinţa lui Dumnezeu, el actionează şi tu te abandonezi ca un copil care are încredere în El. Deci am avut încredere în doctori, am avut încredere în tratament, acum sunt complet vindecată, voi mai fi sub urmărire cinci ani, dar complet vindecată şi ideea este că am privit-o ca pe un cadou de la Dumnezeu. Îmi permite Dumnezeu să am şi eu o cruce ca să pot oferi şi să salvez şi eu ceva ce pot. Am luat armele puternice ale Bisericii. Am avut nişte arme foarte puternice, ca să nu ajungem nici în deznădejde, nici în lipsă de speranţă, nici în alte chestii. Poți să îţi doreşti să trăieşti şi să ai motive să trăieşti, să îţi faci programe şi proiecte, dar viaţa nu trebuie iubită mai mult decât Dumnezeu. În timpul bolii nu eşti frumos. Nu mai eşti niciun formidabil, nu mai eşti nicio vedetă, nu mai eşti niciun star, s-a terminat. La un moment dat nu mai suportam să îmi facă nimeni injecţii. Nu mai suportam că am avut timp de cinci luni, în fiecare zi, de făcut câte o injecţie.” a mărturisit vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest