Rona Hartner, noi probleme de sănătate! O altă boală o pune la încercare pe actriţă

 
+2 click pentru
galerie

Rona Hartner este pusă din nou la încercare din cauza problemelor de sanătate. După ce a aflat că suferă de o boală gravă, în urmă cu câteva zile, actriţa a primit din partea medicilor nişte veşti deloc bune.

Rona Hartner suferă de embolie pulmonară, lucru pe care l-a aflat cu câteva zile în urmă. Se pare că afecţiunea s-a produs din cauza unui medicament folosit pentru a trata boala gravă pe care o are. Din fericire, totul a fost descoperit la timp, iar artistei i s-a schimbat tratamentul.

Rona Hartner a povestit pentru Antena Stars că lucrurile nu au fost atât de grave, şi că în mai puţin de două săptămâni totul se va rezolva, pentru a-şi putea onora concertele din România.

"Simt nevoia de a preciza. Am avut un cancer de colon localizat operat cu brio de domnul profesor Mircea Beuran. Și preventiv fac 12 ședințe de citostatice pentru că să nu mai revină niciodată. Marcării tumorali îi fac din 10 în 10 zile și demonstrează că nu mai am nici o tumoare în corp. Singura dificultate este că acum fiecare persoană suportă mai mult sau mai puțin bine citostaticele. Eu am o săptămâna în care sunt slăbită și una în care zbârnâi așa cum mă știți voi. De data asta din lipsă de mișcare și alte cauze legate de o alergie la unul din compozanţii citostaticelor am avut o reacţie neplăcută. 141 puls și embolie pulmonară și febră. E clar că acel compozant oxaliplatina va fi scos că nu este esențială pentru tratament. Și deci voi tolera și mai bine tratamentul preventiv. Peste 2 săptămâni pot să iau avionul iarăși şi să îmi onorez concertele semnate deja. Pe 8 iunie la Sibiu şi pe 25 iulie la Brașov şi diverse alte evenimente private. Deci veștile sunt bune. Cu ajutorul vostru și al rugăciunilor voastre merg mai ușor cu credința mai departe. Am avut o mare prividenta divină!!!! Aleluia. Fiindcă am descoperit boală la un stadiu operabil. Fiindcă am ajuns pe mâinile celui mai mare chirug din europa Mircea Beuran și peste 9 zile eram la platoul de filmare, fiindcă am cea mai lejera chimioterapie din lume. Fiindcă Dumnezeu este cu mine", a scris Rona Hartner pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest