Roxana Nemeș, declarații exclusive despre iubitul ei: „În fiecare zi se se întâmplă nebunii” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

A fost ziua de naştere a Roxanei Nemeş! Invitaţi au fost numai unul şi unul, prieteni dragi, familie, însă cel mai şi cel mai important a fost iubitul ei. Călin Hagima nu s-a dezlipit nici o secundă de artistă.

Roxana Nemeş nu mai trebuie să caute! L-a găsit! Şi-a găsit alesul care o face tare fericită. Şi odată cu lansarea noii melodii, artista a organizat o super petrecere unde și-a sărbătorit şi ziua ei de naştere. Bineî nţeles, alături i-au fost prietenii dragi, dar şi iubitul.

Roxana Nemeş este mai fericită ca niciodată, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Iar acum să fim serioşi, are toate motivele! După o perioadă în care a preferat să fie discretă cu viaţa personală, iată că a venit momentul să îl arate pe EL! Pe omul pe care îl iubeşte.

De ziua ei, artista a primit multe cadouri şi multe buchete cu flori. Însă, de departe cel mai important cadou, a fost chiar iubitul ei. Pe ecranele televizorului din restaurantul unde şi-a organizat ziua de naştere, rulau poze cu cei el.

Sărbătorita a avut parte şi de un tort roz, cu un microfon pe el, de care s-a bucurat împreună cu toţi invitaţii. Roxana Nemeş a schimbat prefixul şi abia acum poate spune că este împlinită.

Şi pentru că relaţia cu Călin Hagima este una serioasă, artista are planuri pe măsură:

Prima urare mi-a făcut-o iubitul meu. Ne susţinem reciproc. E foarte important că îl am alături şi uite, şi asta mai este foarte important: să ai linişte acasă. (...) Alături de el, în fiecare zi se întâmplă nebunii, dar frumoase.(...) De sărbătorile de Paşte voi pleca la ai mei, cu el, normal. Ai mei sunt prietenii mei de când mă ştiu. Nu a fost un moment în care să se bage în viaţa mea.” a declarat artista pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate