Rozalia şi Valentin de la „Dragoste fără secrete” nu formează un cuplu real? Au dat cărţile pe faţă! „N-am venit precum...”

 

Pe zi ce trece, în cadrul experimentului de televiziune „Dragoste fără secrete” ies noi lucruri la iveală. Dacă până acum toată atenţia a fost pe Mădălin/Nicoleta şi Mădălina/ Alexandru, iată că un alt cuplu controversat îşi face simţită prezenţa. După ce au apărut zvonuri că Rozalia şi Valentin nu ar avea o relaţie, aceştia au dezvăluit tot adevărul.

Telespectatorii au afirmat în nenumărate rânduri că cei doi nu sunt un cuplu cu adevărat, ci s-au înscris în competiţie numai pentru a câştiga marele premiu. Afectaţi de spusele oamenilor, cei doi au ţinut să facă lumină în ceea ce îi priveşte.

"Să nu înţeleagă lumea greşit. Noi am venit aici mai mult să ne cunoaştem, să ne redescoperim. N-am venit precum un cuplu cu istoric, ca alţi concurenţi. Am venit să ne cunoaştem", a spus Valentin.

"Vorbim de cinci luni, ne întâlnim, dar încă ne cunoaştem. Iar acest prim pas a fost să vedem cum ne completăm când stăm în aceeaşi casă. Consider că suntem precum yin şi yang. Sunt lucruri pe care încă le descopăr la Valentin. El este un bărbat asumat care ştie ce vrea de la viaţă", a spus şi Rozalia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest