Rozy de la „Dragoste fără secrete”, mari probleme de sănătate: „Mi-au amorţit mâinile”

 

Concurenta de la „Dragoste fără secrete” o ţine din rău în mai rău. În cadrul emisiunii de miercuri, lui Rozy i s-a făcut, din nou, rău. Foarte multă lume şi-a ridicat masive semne de întrebare, vizavi de motivele pentru starea de sănătate precară.

Bianca Sârbu, prezentatoarea emisiunii a trimis-o pe aceasta, să se odihnească, după ce a declarat ca i-au amorţit mâinile. Deşi în primă instanţă, nu a dorit să plece, ci a vrut să continue emisiunea, în cele din urmă a plecat.„Da, da continuăm emisiunea, rezist. Nu mor caii când vor câinii. Mi-au amorțit mâinile.”

În emisiune a rămas numai iubitul acesteia, Alexandru, care a fost întrebat de motivul pentru care i s-a făcut rău. Acesta a răspuns detaşat: „Ea ştie cel mai bine ce are şi ce gândeşte. E foarte secretoasă, faţă de mine, nu mi-a zis ce are."

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest