Ruda secretă și mai săracă a surorilor Kardashian! În timp ce ele au avere de un miliard de dolari, ea trăiește modest VIDEO

 

Ştiaţi că familia Kardashian-Jenner are o rudă mai puţin cunoscută şi aproape deloc faimoasă? Verişoara celor cinci surori nu prea seamănă nici la vorbă, nici la port, şi nici la numărul de urmăritori pe instagram.

Celebra familie care a clădit un adevărat imperiu din imaginea celor cinci surori ascunde un secret bine păstrat. Dar cum, la un moment dat, tot se găseşte cineva care sa dezgroape morţii, secretul a ieşit la iveală.

Să facem, aşadar, un exerciţiu de imaginaţie! Dacă în loc de 5 Kardanshians, ar fi fost 6? Şocul abia acum urmează! Pentru că cea de-a şasea chiar există. Bine, nu este soră cu vedetele, ci verişoară şi a moştenit gena familiei pentru că este frumoasă foc!

Natalie Zettel este verişoara mai puţin cunoscută a surorilor Kardashian. Şatenă, cu ochii mari, migdalaţi, ne aminteşte de Kylie Jenner înainte să îşi facă zecile intervenţiile estetice. Dar staţi! Nu v-am dat detalii de gradul de rudenie! Chris Jenner are o soră, dar din păcate, cu care nu se află în relaţii prea bune. Şi nu doar atât, nu există prea mare chimie nici între Natalie şi restul familiei Kardashian – Jenner. Pentru mai multe detalii, daţi play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest