S-a aflat cine este răspunzător pentru moartea lui Răzvan Ciobanu! Detalii bombă din anchetă VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Tragicul accident care s-a soldat cu moartea lui Răzvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de întrebare ale căror răspunsuri nu au fost date, nici în ziua de astăzi. Avocata familiei, Laura Vicol a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a oferit detalii incredibile despre anchetă!

Totul va ieşi la iveală, în curând! Ancheta este finalizată, iar la dosar mai trebuie adăugate concluziile procurorului, după care toate infomaţiile vor fi făcute publice. Laura Vicol a făcut o serie de dezvăluiri şocante! Se pare că există un răspunzător direct al morţii lui Răzvan Ciobanu: „Ancheta s-a finalizat. Aştept concluziile procurorului, după care le voi face pe toate publice, aşa cum am promis. Eu sunt avocat şi respect legea. Informaţiile din dosarele de urmărire penală, nu sunt destinate publicului şi în această cauză, chiar dacă am fost condamnată de foarte mulţi, pentru că nu am vorbit nimic. Am preferat ca totul să meargă exact ca la carte şi am eliminat toate pistele posbile în cercetarea morţii lui tragice. (...) Există un autor moral, pe care îl voi spune, cu riscul de a fi dată în judecată. Lumea trebuie să ştie ce s-a întâmplat, de ce a plecat la mare, el nu trebuia să plece la mare. Şi când a avut acel accident, îşi dorea foarte mult sa vină acasă. (...) E o persoană nouă intrată în viaţa lui, iar eu personal îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat, nimic nu s-ar fi întâmplat. Din cauza unei persoane, care nu are cum să răspundă penal, pentru că ce a făcut nu se poate numi infracţiune.” a spus Laura Vicol.

Eveniment cu şiroaie de lacrimi

Răzvan Ciobanu a fost considerat de foarte multe persoane, un adevărat geniul al fashion-ului. Moartea lui a lăsat în spate multe suflete îndurerate, dar cu toate acestea, prin creaţiile sale a reuşit, şi de această dată, să mai aline din durerea celor care l-au iubit. Astfel încât, recent a fost organizat un eveniment de gală în memoria creatorului de modă.

În primul rând s-au aflat părinţii lui Răzvan Ciobanu care au admirat, cu ochii în lacrimi, creaţiile fiului lor. Pe lângă aceştia, la eveniment au participat toţi oamenii care l-au iubit şi respectat pe celebrul designer. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, mama regretatului creator de modă a mărturisit că este extrem de mândră de fiul său şi că evenimentul dedicat în memoria acestuia a fost cu adevărat superb.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest