S-a aflat cine este românca moartă în cutremurul din Italia! Femeia a murit în brațele soțului ei

 

Un cutremur de 6 grade a îndoliat, miercuri, Italia. Seismul a avut loc în zona  Accumoli/Arquata del Tronto. Mii de oameni au fost prinși sub dărâmături. Căutările continua și la această oră. Sunt sute de morți și răniți.

A murit încă un cetăţean român în cutremurul devastator din Italia. Şi asta nu e tot! Alţi patru sunt răniţi şi opt sunt daţi dispăruţi. Bilanţul victimelor a ajuns la 247 de morţi. S-a aflat cine este românca moartă în Italia. Femeia a murit în braţele soţului şi numai fiul lor a supravieţuit.

Potrivit ultimelor informații obținute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetăţeni români în urma seismului survenit la data de 24 august 2016 pe teritoriul Italiei. Astfel, la acest moment, numărul cetățenilor români care și-au pierdut viața în urma cutremurului este de cinci persoane, scrie într-un comunicat transmis de MAE. 

Dintre românii decedaţi, o femeie a fost găsită moartă lângă soţui ei Italia. Aurelia D. avea 36 de ani şi era din comuna Malu Mare, Craiova. Rudele ei au aflat de pe internet că a murit, iar acum mama Aureliei D. a plecat în Italia, scrie news.ro. Copilul lor, în vârstă de 9 ani, a fost salvat şi dus la spital.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest