S-a spălat cu oțet de mere în fiecare zi și a scăpat de o problemă extrem de dureroasă. Încearcă și tu

 

Oțetul de mere este binecunoscut pentru beneficiile sale asupra sănătății și nu trebuie să îți lipsească niciodată din casă, căci te poate scăpa de o mulțime de probleme.

Femeile și bărbații îl pot folosi deopotrivă, iar în cel mai scurt timp, pot scăpa de mătreață, dar și de arsurile solare, și de micoz a piciorului.
Micoza piciorului sau micoza unghiilor este o afecțiune foarte dureroasă, care de multe ori se soldează cu iritații severe.

Atunci când infecția fungică este localizată sub unghiile de la picioare, durerile sunt extrem de dureroase. O soluție naturistă foarte bună însă constă în băile locale cu oțet de mere timp de 10-30 de minute pe zi până la retragerea completă a infecției. Dacă simți că oțetul arde pielea prea tare, diluează-l cu apă până la un prag tolerabil.

Mulțumită proprietăților antiinflamatoare puternice, otețul de mere calmează eficient inclusiv arsurile solare. Ca să scapi de durere și de usturime, adaugă o cană de oțet de mere la apa pentru baie. Se recomandă ca băile să fie reci.

De asemenea, scapă de crizele de sughiț cu o linguriță de oțet de mere, iar pentru o casă curată și igienizată, folosește-l pe post de detergent natural.

Ca să echilibrezi aciditatea stomacului și să calmezi arsurile la stomac, diluează o linguriță de oțet de mere într-un pahar cu apă, informează secretele.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest