Sânziana Negru, tranșantă după concertul Coldplay: „Să vă dați cu deodorant”

 

Influencerița a luat atitudine după cel de-al doilea concert al britanicilor. Ce mesaj a transmis câștigătoarea America Express.

Sânziana Negru a participat la cel de-al doilea concert al celor de la Coldplay, de pe Arena Națională. După ce a asistat la spectacol, influencerița a avut un mesaj tranșant, și nu s-a legat deloc de scandalul cu Babasha.

”Vreau să zic și eu ceva legat de concertul Coldplay, dar din seara asta, nu de aseară. Indiferent dacă ascultați sau nu manele, dacă vă plac sau nu manelele, dacă vă place Coldplay și nu vreți să ascultați manele la un concert Coldplay, să vă dați cu deodorant.

Serios! Nu glumesc! Știu, e vară, transpirăm mult, dar suntem într-o mulțime, stau foarte mulți oameni aproape de noi și e trist să stai în spatele unui om și el să stea numai cu mâinile pe sus bucurându-se de concert și să miroasă foarte tare a transpirație. Așadar, elitiști sau nu, cultivați sau nu, cel mai sexy este să fii spălat și netranspirat. Asta e o chestie, și a doua: mergeți și voi cu inima deschisă la concert și bucurați-vă de muzică!", a spus Sânziana Negru la Antena Stars.

În altă ordine de idei, vedeta a mărturisit că partenerul Ștefan Floroaica este cel care are mare grijă de silueta ei!”În primul rând de la Ștefan, cu care mă trezesc dimineața și numai faptul că îl văd îmi vine să mă duc să mai alerg sau să mă duc la sală instant. Apoi prietenele mele. Ioana în primul rând, pe care o vezi pe Instagram în fiecare dimineață la sală. Ștefan este primul care mă trimite să fac mișcare. Mă bucur foarte tare că e așa, pentru că e important suportul acesta”, a declarat Sânziana Negru, la Star Matinal


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest