S-au încins spiritele la „Dragoste fără secrete”! Mama lui Cătălin, la cuţite cu noul cuplu din competiţie!: „Nu-mi spui tu să tac”

 
+2 click pentru
galerie

Toate mamele concurenţilor au fost invitate să locuiască timp de o săptămână cu copiii acestora, dar numai mama lui Catălin a fost cea care a răspuns invitaţiei, până acum. Deşi nu a trecut nici măcar o zi de când este prezentă în competiţia „Dragoste fără secrete”, doamna Nicoleta a stârnit un val de conflicte.

După ce Cristi a luat decizia de a o „elimina” pe Mădălina, aducând-o în locul ei pe iubita sa Alexandra, majoritatatea concurenţilor au intervenit sub motivul că nu este normal ce se întâmplă. Cristi şi Alexandra formează nou cuplu din cadrul competiţiei, iar acest lucru a deranjat-o pe mama lui Cătălin, menţionând că nu i se pare corect ce au făcut faţă de Mădălina.

Conflictul a luat proporţii după ce în discuţiile aprinse dintre mama lui Cătălin şi Cristi a intervenit şi Carmen. Pe un ton ridicat concurenta a adus injurii la adresa Alexandrei. Dar situaţia nu s-a terminat aici. Replicile acide au continuat atât din partea lui Cristi şi a Alexandrei, cât și din partea lui Carmen şi a doamnei Nicoleta.

„Înseamnă că nu ai conştiinţă." i-a spus doamna Nicoleta, lui Cristi. „Lăsaţi-mă să vorbesc doamnă." a continuat Cristi.”Te rog frumos sa mă respecţi. Nu-mi spui tu să tac." a răspuns mama lui Cătălin. "Eşti chiar nesimţită" au fost vorbele pe care i le-a adresat Carmen, Alexandrei.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest