Scandal de proporții între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din cauza copiilor: „I-a bătut, i-a traumatizat. Pentru mine e decedată!”

 

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană duc un război de ani buni, din cauza copiilor pe care îi au împreună, iar conflictul dintre ei este departe de a se fi finalizat. La cinci ani de la despărțire, cei doi încă își dispută dreptul de custodie asupra celor doi băieți, Maximus, în vârstă de 13 ani și Eduard, in vârstă de 10 ani.

Contactați de reporterii Antena Stars, atât Adriana Bahmuțeanu, cât și Silviu Prigoană au explicat care este poziția lor în tot conflictul pe care îl au de mai bine de jumătate de deceniu. Afaceristul a mărturisit că el respectă întru totul hotărârea judecătorească prin care copiii i-au fost atribuiți lui. Mai mult de atât, milionarul a dezvăluit că pe parcursul șederii celor doi băieți la mama lor, au fost brutalizați de aceasta și de iubitul ei, fiind nevoit să trimită o mașină care să îi aducă în locuința lui.

„A fost o hotărâre judecătorească prin care copii mi s-au atribuit mie. Acum un an de zile s-a pronunțat instanța și doamna a făcut apel, adică a fost nemulțumită. Acum a fost primul termen. Nu i-a îndrumat. Copiii au venit la mine în 2018, bătut de mămică. A făcut circ. Nefiind program de vizitare, nici weekend, a venit cu trei zile mai repede bătut. Apoi copilul cel mic a fost bătut și de soțul doamnei la constanța pe 25 decembrie 2018, și am trimis o mașină să ii la Constanța. Celălalt copil avea niște probleme la școală și am reușit să îi echilibrăm acum”, ne-a spus Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu susține că hotărârea judecătorească ar trebui să fie anulată, dat fiind că cei doi băieți sunt suficient de mari ca să poată decide unde anume își doresc să locuiască de fapt. Vedeta a ținut să precizeze și faptul că nu o deranjează deloc că cei mici stau cu tatăl lor, mai ales că se bucură de un confort pe care ea nu l-ar putea oferi.

Cât despre agresiunile de care este acuzată de fostul soț, Adriana Bahmuțeanu a negat vehement că ar fi ridicat vreodată mâna la vreunul dintre copiii săi.

„Copiii s-au mărit. Pot să aleagă unde să stea. I-am îndrumat de fiecare dată să stea la tatăl lor. are o casă foarte mare, piscină, sală de sport. E mai bine să stea copiii la el. eu în trei camere ce să facă. Eu trebuie să merg și la muncă. Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. sunt băieți. Au nevoie de tatăl lor. nu mi-am maltratat niciodată copiii. O ceartă între frați a ajuns subiect de televiziune . Mi-aș dori sa îi văd mai des. Aș vrea să nu se mai țină cont de programul de vizită impus de instanță, iar copiii să poată alege dacă vor să vin la mine.”, ne-a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ultimele declarații ale lui Silviu Prigoană pentru Antena Stars au reprezentat un atac direct la adresa fostei partenere de viață. Afaceristul susține că deși el respectă legea întru totul, Adriana Bahmuțeanu nu poate înțelege nimic altceva decât „conceptul de vedetetism”.

„Eu nu vorbesc cu ea de cinci ani de zile. Pentru mine ființa asta este decedată!”, a încheiat Silviu Prigoană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest