Scandal de proporţii la „Dragoste fără secrete”! Concurentele au ajuns la limita răbdării VIDEO

 

În cadrul emisiunii „Dragoste fără secrete” a avut o schimbare de zile mari. Începând de astăzi, telespectatorii vor avea posibilitatea să asculte tot ce vorbesc concurenţii la orice oră. Şi nu doar atât. Au avut loc şi mutări. Toate concurentele locuiesc împreună într-un apartament, iar băieţii, într-un altul.

Mutarea împreună a declanşat un scandal de zile mari în apartamentul fetelor. Încă din primele ore ale convieţurii împreună au apărut nemulţumiri, din cauza faptului că au tabieturi diferite, pe care nu sunt dispuse să le accepte.

Bianca Sârbu, prezentatoarea emisiunii a încercat să aplaneze conflictul dintre fete, dar nu s-a putut. După ce li s-a spus că trebuie să îşi aleagă un căpitan, pentru a restaura ordinea şi disciplina în cadrul emisiunii, fetele au ales să ignore cerinţa. Rolul capitanului este acela de a organiza activităţile şi programul tuturor celor din grup.

Prezentatoarea a tras-o la răspundere pe cea la care se aştepta toată lumea să fie aleasă pentru poziţia de căpitan:„Mă aşteptam să fii desemnată căpitan, că tu care eşti o fire mai pacifistă, iar tu că ai mai trecut pe asta, tu, Edith. Nu am putut să desemnăm noi, ca să nu vă supăraţi că v-am impus ceva”.

Nu a durat mult până când „în apărarea” lui Edith, a sărit Ali. Chiar dacă acesta s-a distrat în compania băieţilor, atunci când a văzut-o pe partenera sa obosită şi supărată, a declarat că dacă situaţia va mai continua aşa, se va vedea nevoit să renunţe la competiţie: „Eu am fost ok, am râs şi am glumit şi am trecut cu mult peste limita mea de somn. Când am văzut-o aşa, nu mi-a venit să cred. Pentru ea renunţ la competiţie”.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest