Scandal între Bianca Rus și Sânziana Buruiană! Declarații exclusive la Antena Stars: „Nu am tras țeapă nimănui”

 

Din cele mai bune prietene, cele două vedete au ajuns să-și arunce vorbe grele. De la ce a pornit totul și ce a nemulțumit-o pe Bianca Rus.

 

Sânziana Buruiană s-a mutat la Budapesta, unde prezintă o emisiune la o televiziune maghiară. Ea i-a propus recent Biancăi Rus să-i țină locul. Însă totul a fost făcut la nivel verbal, iar cântăreața nu a acceptat să plece în Ungaria fără a avea un contract semnat. A fost scânteia care a declanșat scandalul între cele două vedete. Bianca Rus și-a susținut punctul de vedere în exclusivitate la Antena Stars.

 

''Tot respectul pentru Sânziana, o consider una dintre cele mai bune prietene ale mele și iubesc familia Zuluf, dar în ceea ce privește să o înlocuiesc în Ungaria, la acea emisiune, nu s-a concretizat nimic. Eu ca să merg undeva trebuie să semnez un contract, o diurnă, să am o diurnă, să am o cazare, dar nu au demarat lucrurile, au fost doar vorbe, iar dacă nu s-a concretizat, nu am semnat niciun contract cu televiziunea respectivă, atunci eu nu am putut să mă duc'', a declarat Bianca Rus la Antena Stars.

 

Bianca Rus susține că nu a avut nici cea mai mică intenție de a-i „trage țeapă” prietenei ei și admite că aceasta din urmă este supărată pe ea: ''Asta a fost absolut tot și probabil Sânziana s-a supărat puțin că a zis că mă așteaptă în gară, că o să fie ok, dar eu pe vorbe nu merg. Eu nu am tras țeapă absolut nimănui, nici ei, nici firmei respective, pur și simplu, eu dacă merg undeva trebuie să semnez un contract, nu mă duc pe vorbe. Dacă nu am semnat contractul, asta nu înseamnă că am stabilit ceva, nu a fost vorba despre un contract verbal, a fost vorba de un contract în scris''.

 

Ea a mai precizat că a cerut diurnă și bilet de avion pentru a ajunge în Ungaria, dar cele două cerințe nu i-au fost împlinite. ''Am cerut un bilet de avion, care evident nu mi s-a pus la dispoziție, eu nu o să iau bani din buzunarul meu ca să plătesc avionul, am cerut o diurnă să știu măcar strada și numărul unde voi locui, în apartamentul închiriat. Mi s-a spus că o să vezi, te duc eu sau te duce tot șoferul. Păi nu așa stau lucrurile. Am nevoie de un contract, semnat de ambele părți, pus la punct, în care să știu, mă duc în țară străină, totuși este Ungaria, nu este România. Eu o respect foarte mult pe Sânziana, îmi este foarte dragă, am încredere în ea, dar am pus și răul în față'', a declarat Bianca Rus, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest