Scandal monstru între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în parcarea unui mall din Bucureşti! L-a implorat ca să o primească înapoi acasă/ VIDEO

 

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi continuă să zguduie showbiz-ul autohton! Spynews.ro a obţinut primele imagini în care blondina îl implora pe fostul soţ să meargă împreună acasă. Totul s-a întâmplat în parcarea unui mall din Capitală.

Conflictul dintre Bianca şi Bodi pare că nu mai ia sfârşit, ci din contră, devine din ce în ce mai puternic. După ce au avut o relaţie extrem de controversată, iată că nici sfârşitul ei nu este mai liniştit. Chiar dacă blondina a declarat în repetate rânduri că abia aştepta să se încheie mariajul pe care l-a avut cu fostul soţ, se pare că adevărul este cu totul şi cu totul altul.

Întâlnirea de grad zero dintre Bodi şi Bianca a avut loc în parcarea subterană a unui centru comercial din Capitală. După ce s-au certat minute în şir în timp ce afaceristul se afla in maşina sa, iar blondina stătea la geamul lui,  în câteva secunde Bianca a intrat în bolidul de lux al lui Bodi, lucru care l-a enervat la culme pe acesta, potrivit Spynews.ro

Bianca l-a imporat minute bune să meargă acasă împreună, dar răspunsul afaceristului a fost unul extrem de tranşant: “Te rog frumos să ieși din mașină! Bianca, ieși afară din mașină, nu mai fă statusuri fake! Ieși tu afară din mașină, tu Bianca! Ce d***u, am ajuns să ne țigănim? Care vine acasă și care nu? Du-te acasă, tu, psihopato! Că nu ai cuvânt. Ești o nesimțită! Ai văzut cât te ține cuvântul!”, au fost cuvintele lui Bodi, în timp ce Bianca se filma în mașina lui și refuza să se dea jos. 

După ce a coborât din maşina afaceristului, Bianca Drăguşanu a început să-şi strige dorul şi să îi spună că îşi doreşte să meargă acasă împreună, dar nu a reuşit să-l sensibilizeze în niciun fel pe Alex Bodi.   Mai mult de atât, fosta asistentă TV l-a scos din pepeni pe fostul soţ în momentul în care l-a întrebat pe acesta ce o să spună la următoarea apariţie televizată.

”Ce o să se întâmple la televizor.. Aia e grija ta! Te-ai folosit! Nu am făcut nicio alegere! Nu ai ce să cauți cu mine acasă! Te folosești de mine, femeie! Vrei să te folosești, asta e scopul tău!”, striga Bodi către Bianca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest