Scapă de acnee, riduri şi petele de pe faţă cu o simplă legumă pe care o ai întotdeauna!

 

Dacă produsele cosmetice de pe rafturile magazinelor mari nu au venit de hac petelor, acneei şi ridurilor, există un tratament miraculos ce conţine o singură legumă pe care sigur o ai în casă.

În cazul în care te confrunţi cu problemele tenului, răspunsul s-ar putea afla într-un remediu simplu din ingrediente naturale. Reţeta măştii ce te scapă de acnee, pete negre şi roşii şi riduri conţine trei ingrediente din casa ta şi unul este o banală legumă din casă.

Vezi aici reţeta care te scapă de acnee, riduri şi pete!

Ai nevoie de:

  • 1 cartof
  • o jumătate de lămâie
  • 1 lingură de miere


Cum se prepară?
Curăţă cartoful de coajă, spală-l şi dă-l prin răzătoarea mică. După ce ai îndeplinit acest pas, toarnă peste el zeama de la o jumătate de lămâie şi mierea. Amestecă bine până ce amestecul se omogenizează.

Mod de administrare:
Aplică acest amestec pe faţă şi aşteaptă să acţioneze timp de 15 minute. Spală-te apoi pe faţă în mod normal. Tratamentul poate fi repetat odată la două zile. În maximum 30 de zile, tenul ţi se va lumina şi va fi curat.

Alte întrebuinţări ale tratamentului: încetineşte îmbătrânirea, reduce inflamaţia, elimină cearcănele, hidratează şi hrăneşte pielea.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest