Scapă de furnici cât ai clipi. Soluția se află chiar în bucătăria ta și le va pune pe fugă

 

A venit acel moment al anului în care toate insectele Pământului par că vor să fie foarte aproape de tine și să nu îți dea pace în parc, acasă sau când ieși în oraș.


Fie că este vorba despre furnici, țânțari sau alte insecte, poți încerca să le elimini cu soluții chimice, însă acest lucru nu va fi prea sănătos pentru tine și pentru familia ta, așa că poți încerca mai multe soluții care nu dau greș niciodată.

Prima soluție dacă vrei să mergi la picnic și vrei să mănânci liniștit fără să fii deranjat de furnici este să iei de acasă câteva farfurii de unică folosință, să le așezi sub fiecare picior al mesei și să le umpli cu apă. Furnicile vor evita această zonă, pentru a nu se îneca.

Dacă ai consumat băuturi răcoritoare, nu uita să cureți foarte bine dozele de suc cu apă, înainte de a le pune într-un sac de gunoi. Furnicile nu vor mai fi atrase de mirosul.

Zahărul, apa și boraxul sunt cele mai bune pentru a scăpa de furnicile pe care le ai în casă.
Pune lingurițe de zahăr într-un pahar și o linguriță de borax. Împarte-le în două caserole mici și apoi pun puțină apă, până când se face ca un sirop.

Acoperă caserolele cu capacul lor și fă niște găuri mici în caserolă, cât să intre furnicile acolo. Așa eviți ca animalele de companie să aibă acces la soluție. Plasează-le lângă coșul de gunoi și unde mai vezi furnici. În câteva zile, nu vei mai vedea furnicile.

O altă soluție este să pulverizezi oțet peste locurile în care ai văzut furnicile.
Dacă nici această soluție nu a fost bună, fierbe apă, pune piper cayenne în apă și apoi toarnă soluție peste locul din curte în care ai văzut furnicile. Vor fugi imediat de lângă casa ta.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest