Scapă de mirosul de pește prăjit cu unt de arahide! În câteva secunde, bucătăria ta va mirosi grozav

 
+2 click pentru
galerie

Este o gustare excelentă pentru cei mici și pentru cei mari, însă numărul ridicat de calorii îl face să fie un dușman al siluetei, Cu toate acestea, untul de arahide este excelent pentru o mulțime de întrebuințări în casă, de care nu mulți știu.

Printre altele, untul de arahide este excelent pentru îndepărtarea gumei de mestecat lipite în par, pe cearșafuri sau pe haine! Aplică un strat subțire de unt de arahide peste gumă, așteaptă 5-10 minute, după care folosește un prosop umed ca să scoți guma lipită. Trucul funcționează ca prin magie!

Dacă îți place carnea de pește, dar detești mirosul lăsat în urmă la prepararea acesteia, îl poți elimina ușor cu unt de arahide! Aparent, tot ce trebuie să faci este să încălzești în tigaie o lingură de unt de arahide timp de 2-4 minute ca să scapi nu numai de acest miros neplăcut, ci de toate mirosurile neplăcute din bucătărie!

Un strat subțire de unt de arahide cremos te scapă rapid și de zgârieturile de pe articolele confecționate din piele. Freacă pe zonele deteriorate și repară zgârieturile.

Poți unge cu unt de arahide balamalele înțepenite ale ușilor și geamurilor ca să le recondiționezi și să scapi de scârțâit, informează secretele.com.

V.M


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest