Scapă de pistruii nesuferiți pentru todeauna! Trei măști de care nu trebuie să te dezlipești vara asta

 

Soarele puternic accentuează pistruii, iar tratamentele pentru a le estompa, sunt, de cele mai multe ori extrem de costisitoare și nu reușesc să își facă treaba foarte bine.

Dacă vrei să scapi de aceste punctulețe nesuferite de pe față, poți încerca niște măști extrem de eficiente și foarte ușor de procurat, mai ales că multe dintre ingrediente le ai deja în bucătărie.

Mască din suc de păpădie. Sucul de păpădie obţinut din flori şi tulpini pisate se amestecă împreună cu aceeaşi cantitate de suc de lămâie şi miere, la care se adaugă argilă verde, până se obţine o pastă moale. Se aplică pe faţa curată şi se îndepărtează prin fricţionare cu degetele umede, iar resturile se spală cu apă călduţă. Această mască se poate aplica de 3-4 ori pe săptămână.
Morcov ras. Cu morcov ras se face o mască pentru tenul afectat de pistrui. Efect împotriva pistruilor are şi sucul de morcovi, care se poate aplica pe faţă prin tamponare.

Fragi.

Zdrobiţi se amestecă împreună cu un albuş de ou bătut bine (pentru tenul gras) sau cu smântână (pentru tenul uscat). Se întinde pe faţă şi se lasă timp de 15-20 de minute, după care tenul se curăţă cu apă. Are un efect excelent de decolorare a pistruilor.

Drojdie
.
Foarte eficiente sunt şi măştile cu drojdie de bere amestecată cu apă oxigenată, albuşul de ou amestecat cu zeamă de lămâie, masca de iaurt sau lapte.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest