Scapă definitiv de astm, anemie şi problemele digestive! Este posbil cu doar două ingrediente naturale

 

Persoanele care suferă de astm au o viaţă destul e dură şi ajung să fie dependenţi de medicamente. Chiar dacă pare greu de crezut, acestea nu sunt singura soluţie pentru a putea trăi cu această afecţiune. Există şi remedii naturale care pot face adevărate minuni.

Destul de multe boli şi afecţiuni pot fi tratate cu un tratement mai simplu decât ai cred. Poţi scăpa de problemele digestive, astm, dureri de stomac, anemie şi hipercolesterolem cu doar două ingrediente simple.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci smochine cu ulei de măsline. 

Smochine deshidratate se pot procura uşor pe tot parcursul anului. Având o textură bogată și suculentă, aceste fructe sunt foarte apreciate pentru valoarea lor nutritivă. Mulți oameni le consumă, deși unii sunt mai circumspecți în privință adăugării lor în alimentație. Inclusiv frunzele de smochin sunt apreciate pentru proprietățile pe care le dețin. Din aceste motive, multe persoane cresc smochini chiar în grădină proprie, conform site-ului secretele.com.

Smochinii necesită un climat cald și umed, specific regiunii mediteraneene. Producția de smochine are de suferit la temperaturi mai scăzute. Dar nu trebuie să-ți faci griji, n-ai nevoie să plantezi smochini în spatele casei că să te bucuri de fructele lor. Poți face rost ușor de smochine uscate în orice anotimp al anului. 

Fructul abundă în substanțe nutritive, printre care și zinc, fier, potasiu, calciu, beta-caroten, precum și vitaminele A, C, E, și K. Este de remarcat faptul că smochinele uscate au mai multe calorii decât omoloagele lor proaspete. Acesta este motivul pentru care pot fi consumate și în cantități mici. 

Proprietățile terapeutice ale smochinelor:

- îmbunătățesc funcționarea sistemului digestiv

- sunt un bun tratament complementar împotrivă hemoroizilor 

- ajută la reglarea colesterolului 

-smochinele sunt recunoscute inclusiv pentru proprietățile lor afrodisiace 

Deoarece smochinele sunt bogate în calciu, le poți folosi că înlocuitor pentru produsele lactate. înainte de a prepară și folosi acest remediu, asigură-te însă că nu ești alergic la smochine. Mulți oameni suferă de această problemă.
 
Cum prepari amestecul?

- 40 de smochine uscate

- ulei de măsline – suficient cât să umpli un borcan în care ai adăugat în prealabil cele 40 de smochine 

Mod de preparare: 

Pune toate smochinele laolaltă într-un borcan. Adaugă în borcan ulei de măsline. Umple borcanul până sus și închide capacul. Depozitează-l așa timp de o luna – o luna și jumătate. 

Smochinele vor absorbi uleiul. Consumă înainte de fiecare masă câte o smochină astfel preparată. Pentru că remediul să fie cât mai eficient, se recomanda să folosești numai smochine și ulei de măsline de bună calitate. Cu el poți trata sau ameliora o multitudine de boli și afecțiuni. Remediul este foarte eficient pentru problemele digestive, de constipație, hemoroizi, infertilitate, hipercolesterolemie, astm, bronșită și anemie.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest