Scapă imediat de herpes cu lucrurile pe care le ai acasă! Vei fi uimit de rezultate

 

Herpesul este cauzat de un virus, numit Herpes simplex, iar acesta este transmis cu foarte mare ușurință, așa că trebuie să ai mare grijă și să îl tratezi cât se poate de repede.


Uneori, poate dura chiar și două săptămâni până la vindecarea acestei afecțiuni, iar de cele mai multe ori este nevoie de tratament local. Chiar dacă primul gând te duce la farmacie, următoarea dată când vei avea herpes, poți încerca următoarele soluții naturale.

Pentru tratarea herpesului, trebuie să cureți un cățel de usturoi, toacă-l mărunt, apoi aplică pe zona afectată. Lasă-l să acționeze 15 minute, apoi clătește cu apă călduță. Te va ustura la început, însă nu trebuie să te îngrijorezi. Este normal. După numai câteva minute, durerea se va diminua și o să dispară.

În foarte multe cazuri, herpesul dispare după ce acest tratament natural a fost aplicat, dar dacă acest lucru nu se întâmplă, încearcă tratamentul și a doua zi.

De asemenea, și ceaiul negru te poate ajuta să scapi de inesteticul herpes. Acesta are proprietăți antioxidante, antivirale și antiinflamatoare.
Folosește ceaiul negru sub formă de comprese ce pot fi aplicate pe herpes, conform oglinda.tv.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest