Scapi de negi cu un singur ingredient. Tratamentul durează o săptămână

 

Dermatologii folosesc mai multe metode pentru a elimina condiloamele, negii sau verucile, printre care operarea cu laser. Totuși, dacă fibromul nu este mare se poate opta pentru un tratament naturist. 

E bine de știut că negii sunt excrescențe benigne cu un aspect asemănător polipilor fibroepiteliali și, în general, nu reprezintă un pericol major pentru sănătate, dar au un aspect neplăcut și multe persoane vor să scape de ei.

Pentru a curăța pielea de negi ai nevoie de un singur ingredient, pe care cu siguranţă îl găsești în bucătărie: oţetul de mere. Oțetul de mere este considerat unul dintre remediile naturale pentru eliminarea negilor și verucilor.

Iată soluția salvatoare prin care scapi de negi:

Se curăţă pielea în prealabil, lăsând o compresă cu apă pe zona cu probleme, timp de 15 minute. Se șterge zona și se pune o dischetă demachiantă pe care am pus oțet de mere. Se lasă să acționeze timp de 15 minute și apoi se clătește zona. Procedura se repetă de trei ori pe zi, timp de o săptămână. Negul se va închide la culoare, formând o crustă, apoi se va usca și va cădea.

Dacă vrei să scapi de negi pentru totdeauna, cel mai bine ar fi să-ți faci o programare la medic. Însă, nu ai nimic de pierdut dacă încerci și remedii naturiste.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest