Se poate şi aşa! Logodnica lui Damian Drăghici, adevărat exemplu pentru mămicile care vor să revină la silueta de odinioară

 
+3 click pentru
galerie

Logodnica lui Damian Drăghici este extrem de fericită, după ce a revenit la silueta pe care o avea înainte să fie mămică pentru prima dată! Cristina Stroe este un exemplu pentru toate mămicile, deoarece la numai câteva luni, aceasta s-a recuperat extrem de repede şi a făcut tot posibilul pentru a arăta la fel ca înainte.

Cristina Stroe şi Damian Drăghici au devenit părinţii unui băieţel perfect sănătos, în luna martie a acestui an! Cei doi sunt cum nu se poate mai împliniţi şi cresc rodul dragostei lor cu mare grijă şi înţelepciune. După câteva luni de la naştere, logodnica lui Damian Drăghici s-a pozat într-o ipostază în care a vrut sa le arate fanilor că a revenit la silueta de dinainte de naştere. Se pare că aceasta a dat cu uşurinţa kilogramele pe care le-a acumulat în cele nouă luni de sarcină şi este un adevărat exemplu pentru toate mămicile care nu cred că se poate să revii la silueta de dinainte.

Damian Drăghici, mesaj după ce a devenit din nou tată

"Mulţumesc, Doamne Dumnezeule!!! Sunt atât de recunoscător cum nu am fost vreodată. Mulţumesc #bukiimei, Cristina Stroe. Vă iubesc din toată inima!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", a scris Damian Drăghici, la momentul respectiv, pe pagina lui de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest