Secretele teribile din viața milionarului turc, Cengiz Siklaroglu! Soția lui însărcinată s-a sinucis!

 

Controversatul milionar turc care a ocupat primele pagini ale tabloidelor, în urma vreme, din cauza scandalului de proporții în care este implicat cu Alex Bodi are o poveste de viață, de-a dreptul, șocantă! Am aflat secretele teribile din viața lui Cengiz Siklaroglu, bărbatul despre care s-ar fi zis că a fost iubitul Biancăi Drăgușanu.

Cengiz Siklaroglu ascunde o dramă incredibilă. Milionarul cu care s-a iubit atât Ioana Filimon, cât și Otilia Bilionera, a trecut printr-o traumă marcantă! În urmă cu mai bine de un deceniu, afaceristul turc și-a pierdut soția însărcinată, care s-a sinucis, în timp ce el era închis într-un penitenciar din Rusia. Gestul extrem al femeii a venit imediat după ce avocatul familiei i-ar fi spus tinerei că soțul ei nu va mai ieși niciodată din spatele gratiilor.

Din cauza șocului trăit, soția lui Cengiz Siklaroglu a hotărât să își pună capăt zilelor, neputând suporta gândul că își va petrece restul vieții fără bărbatul pe care îl iubea atât de mult.

Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de când sufletul lui pereche nu mai este alături de el, Cengiz Siklaroglu suferă și în ziua de astăzi din cauza morții partenerei de viață. De-a lungul timpului, milionarul turc a publicat mai multe mesaje sfâșietoare, însă în ultima postare făcută în urmă cu puțin timp a dat că nu a uitat-o nicio clipă pe cea pe care a iubit-o cu adevărat.

Cengiz Siklaroglu a făcut un bust din ceară, la comandă, în memoria soției sale cu care s-a pozat, transmițând un mesaj tulburător:

”Am crezut că te-am pierdut. Însă… de fapt, mi-am pierdut mințile”, a scris Cengiz Şıklaroğlu pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest