Semnul primit de Catrinel Sandu din partea tatălui decedat: „A apărut o pasăre albă într-o cameră închisă!”

 

La mai bine de un an de la moartea tatălui ei, rănile lui Catrinel Sandu nu s-au vindecat încă. Părintele său i-a fost cel mai bun prieten, iar faptul că a fost doborât de infectarea cu noul coronavirus, înainte de a-și cunoaște nepoata, a devastat-o pe vedetă. Chiar și așa, blondina a dezvăluit că au mai comunicat și după decesul lui, datorită semnelor pe care le-a primit din partea acestuia.

Decesul tatălui ei pentru Catrinel Sandu a reprezentat cea mai mare dramă a vieții ei. Vedeta a mărturisit că a fost extrem de atașată de omul care i-a dat viață și că aveau multe planuri împreună înainte de moartea lui.

„E un subiect foarte delicat și nu-mi place să vorbesc foarte tare despre el, dar a fost și e o experiență foarte grea. O să mai dureze, poate, mult timp sau poate niciodată nu o să trec peste, dar îi simt prezența alături de mine în fiecare zi. Am avut o relație foarte specială. Am avut o perioadă în care l-am visat destul de mult. Chiar la câteva săptămâni, o lună, după ce a decedat, dar în ultima vreme, chiar aproape de a ne muta, au fost ultimele dăți când l-am visat.”, a spus Catrinel Sandu.

Semnul primit de Catrinel Sandu din partea tatălui decedat

După decesul părintelui său, Catrinel Sandu și familia ei s-au mutat într-o casă nouă, în iulie 2020. Potrivit spuselor ei, există o încăpere a locuinței în care este imposibil să intre ceva, însă atunci când au făcut turul casei au descoperit o pasăre albă despre care nici acum nu știe cum a reușit să apară acolo.

Catrinel Sandu a mărturisit că în momentul în care au văzut pasărea, niciunul dintre cei prezenți nu a știut cum să reacționeze, fiind siguri că este un semn trimis de tatăl său că îi vede și că le este alături.

„Este un spațiu aflat în mijlocul casei în care se află un jacuzzi și o mini piscină, dar cumva este imposibil să ajungi în spațiul respectiv pentru că totul e închis, iar în momentul în care am făcut turul casei în acel spațiu era o pasăre, nu chiar un porumbel, o pasăre albă. O pasăre care se găsește aici în Florida. A fost un moment în care nimeni nu a știut cum să reacționeze, nici măcar agenta pentru că acea cameră era închisă și nu exista niciun loc deschis prin care pasărea să poată ajunge acoo. Sunt sigură că el a contribuit și ne-a ajutat să reușim să luăm această casă și a fost mereu și este lângă mine”, a mai spus Catrinel Sandu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest