Şerban Huidu, din nou, în faţa magistraţilor! Detalii exclusive despre procesul în care este implicat/ VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Şerban Huidu a fost chemat în faţa magistraţilor! Prezentatorul, împreună cu fratele şi tatăl său, a fost citat într-un dosar în care se judecă împărţirea unor terenuri moştenite în judeţul Brăila.

De altfel, procesul a fost deschis chiar de către ei pentru a fi recunoscuţi ca proprietari. Nu este prima dată când familia Huidu are parte de astfel de situaţii. Şerban Huidu a fost citat, anul trecut, într-un alt proces, alături de soţia sa şi alte câteva zeci de persoane, pentru a recupera banii de la o societate comercială aflată în insolvenţă.

Dacă Şerban Huidu trebuie să recupereze nişte bani, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre tatăl său. Părintele prezentatorului Tv a fost dat în judecată, după ce a uitat să îsi achite nişte datorii.

Se pare că Florin Huidu a fost acuzat de un furnizor de energie electrică pentru că s-a eschivat de la plata unor facturi. Furnizorul a avut câştig de cauză, iar tatăl lui Şerban Huidu a fost forţat să îşi achite datoriile.

Şerban Huidu, mărturisiri după ce a ucis trei oameni într-un accident

În 2011, Şerban Huidu a fost protagonistul unui accident groaznic, ce s-a soldat cu moartea a trei persoane. După ce a fost blamat de toată lumea, realizatorul TV a făcut primele declaraţii în care a mărturisit cum a reuşit să treacă peste chin.

„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur. Eu cred în continuare că e un moft. După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din pastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă”, a spus Șerban Huidu, pentru Avantaje.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest