Shakira e ţinută sub papuc! Pique e foarte gelos şi autoritar

 

Când spui Rihanna şi Shakira primele cuvinte care îţi vin în minte sunt senzualitate, voce puternică şi mult talent. Cele două dive şi-au unit forţele şi au lansat piesa „Can’t remember to forget you”. Pentru a filma clipul melodiei, Shakira a avut nevoie de aprobarea lui Pique.

Se ştie că fotbalistul Barcelonei este extrem de gelos şi autoritar, iar asta a demonstrat-o încă o dată atunci când iubita sa se pregătea să îşi filmeze clipul celei mai recente melodii. Shakira şi Rihanna au adoptat o atitudine extrem de sexy pentru noul clip. Cele două au stârnit imaginaţia fanilor prin mişcări lascive şi demne de un film erotic.

Înainte de a lua decizia să filmez acest clip, l-am întrebat pe Gerard dacă i se pare ok. De la început m-a susţinut şi m-a încurajat să duc acest proiect până la capăt. Având în vedere faptul că Pique e un tip foarte gelos şi autoritar şi îi place să controleze fiecare situaţie, am avut nevoie de aprobarea lui pentru acest clip”, a dezvăluit artista la un post de radio din Spania.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest